Voor vragen bel: +31 (0) 344 74 10 01


Filter op


Dit zijn alle posts

iso9001-gecertificeerd

 Sinds november 2023 zijn wij ISO-9001:2015 gecerticifeerd


Vanaf 1 januari 2016 zijn wij operationeel

 


Welkom! Bun venit!


Xonix Industries is een producent van roestvaststaal halffabricaten en eindproducten. Wij bieden een uitgebreid scala aan RVS bewerkingen en diensten op het gebied van productie en assemblage.

Door de toenemende vraag naar RVS producten laten concurrenten de prijs oplopen en worden de levertijden steeds langer. Het Nederlandse management van Xonix wil bewijzen dat dit ook anders kan. Onze drie pijlers zijn een kwalitatief hoogwaardige afwerking, betrouwbare levering en concurrerende prijzen.

Met dit doel voor ogen is de productielocatie in Roemenië geopend waar tegen een lagere kostprijs geproduceerd kan worden. Onze machinepark is uitgerust met de nieuwste machines waaronder een Bystronic 6Kw lasersnijder, 2 Bystronic kantbanken en een state-of-the art straalcabine. Het gehele productieproces kan van tekening tot product worden gevolgd en gemonitord door ons geavanceerde ERP systeem. Xonix werkt alleen met de beste metaalwerkers en heeft controle op kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons Nederlandse verkoopkantoor staat u graag te woord en kan u helpen met uw orders. Ons transportteam staat klaar om uw producten te vervoeren. Orders kunnen na bestelling al binnen 1 week bij u worden afgeleverd.

Kortom, met een geheel nieuw machinepark en team van hoogopgeleide en enthousiaste professionals willen wij de Europese markt bestormen. Wij zijn klaar voor de toekomst!